Wij wassen en stomen jouw meest waardevolle kleding

Kleren maken de mens. Jij behandelt ze zorgvuldig. Wij ook. Met zacht reinigingsmiddelen. Die biologisch afbreekbaar zijn. Goed voor het milieu. Goed voor jouw kleding.

Kleding reinigen

Jouw kleding is onderdeel van jouw imago. Het moet altijd tiptop in orde zijn. En regelmatig worden gereinigd zonder aan kwaliteit in te leveren.

Dekbedden reinigen

Heerlijk. Zacht. Dat wil je zo houden. Daarom laat je jouw dekbed twee keer per jaar reinigen. Zodat het langer meekan. Om huismijten en andere ziekteveroorzakers te verwijderen en om de vulling fluffy en warm te houden.

Gordijnen reiningen

Gordijnen. Ze zijn er. Ze vallen niet op. Toch worden ook gordijnen langzaam vuil. Ze pakken geurtjes op. We raden aan jouw gordijnen eens per twee of drie jaar te laten reinigen.

Dichterbij dan je denkt

Wij zijn altijd in de buurt. Zo zijn we lid van Wassie, de online stomerij. Via Wassie kan je online aangeven wat je wilt laten reinigen en wij of één van onze collega stomerijen halen en brengen je waardevolle kleding.

Daarnaast hebben we diverse innamepunten. Daar kan je zelf jouw wasgoed brengen. Kijk hieronder voor er een innamepunt bij jou in de buurt. Of ga direct naar wassie.nl.

   Bedrijfsgegevens

   Medo Clean Textielservice B.V.
   Hoogewaard 180
   2396 AP Koudekerk aan den Rijn
   Tel: 071-3415022
   Mail: info@medocleantextielservice.nl

   KvK: 88299465

   Corporate

   Algemene voorwaarden

   Privacy statement

   Certificeringen