Representatieve kleding

We reinigen allerlei soorten representatieve kleding. Zo reinigen we de kleding van beveiligers, bus- en taxichauffeurs, zakenmensen, gastvrouwen en -heren, uitvaartmedewerkers en stewards en supposten.

Contact

Jouw personeel maakt het verschil

Wij leveren textielservice voor veel verschillende soorten bedrijven met representatives. Want jouw mensen zijn het uithangboord van jouw organisatie. Daarbij moet hun kleding natuurlijk vlek- en kreukvrij zijn. Met representatieve kleding bedoelen we onder andere:

Stewards en Supposten

De bedrijfskleding van suppoosten kan lichte vervuiling en zweetplekken hebben, evenals kreuken en beschadigingen door gebruik.

Bus- en taxichauffeurs

De kleding van bus- en taxichauffeurs vragen speciale aandacht. Niet alleen slijten ze snel op sommige plaatsen, ze pakken ook op vaste plekken vuil op.

Beveiligers

Jouw mensen komen in de meest verschillende situaties terecht waarbij het belangrijk is dat zij er onberispelijk uitzien in kleding die functioneel is en goed zit

Uitvaartmedewerkers

Bedrijfskleding in de uitvaartbranche wordt op verschillende manieren vervuild. Door blootstelling aan verschillende weersomstandigheden zoals regen en zon tast dit het textiel aan.

Gastvrouwen en heren

Bedrijfskleding in horeca en hospitality wordt door veel verschillende stoffen vuil. Immers, uw mensen hebben een breed takenpakket, variƫrend van licht facilitair via de bediening tot keukenwerk.

Meer dan een stomerij service

Ben je op zoek naar bedrijfskleding? Dat kan bij onze duurzame partner. Van den IJssel is de duurzaamste leverancier van bedrijfskleding. En het mooie is dat je via onze stomerij service het meeste uit jouw bedrijfskleding haalt.

Ik ben op zoek naar een stomerij service

Ik ben op zoek naar bedrijfskleding

Bedrijfsgegevens

Medo Clean Textielservice B.V.
Hoogewaard 180
2396 AP Koudekerk aan den Rijn
Tel: 071-3415022
Mail: info@medocleantextielservice.nl

KvK: 88299465

Corporate

Algemene voorwaarden

Privacy statement

Certificeringen