De stomerij voor jouw bedrijfskleding

Bedrijfskleding wordt door veel verschillende stoffen vuil. Immers, jouw mensen hebben een breed takenpakket. Deze kleding moet professioneel worden gereinigd, omdat ondeskundige reiniging onder te hoge temperaturen ertoe leidt dat het textiel niet schoon wordt, de kleding zichtbaar slijt en dat de levensduur achteruit gaat.

Wij zijn de specialistische textielreiniger

Door onze brede kennis van textielreiniging zijn we in staat om alle soorten bedrijfskleding te wassen, stomen of reinigen. In welke branche je ook werkt, wij kunnen de reiniging aan! Bekijk hieronder voor welke branches we onder andere werken.

De drie zekerheden van Medo Clean

Beste service

We halen en leveren van deur tot deur, van dagelijks tot wekelijks, met een heldere facturatie en een menselijke maat.

Hoogste kwaliteit

We garanderen de hoogste kwaliteit door onder andere de beste behandeling met reinigingsmiddelen en -technieken die echt schoonmaken.

Duurzame reiniging

We wekken onze eigen duurzame groene stroom op, (her)gebruiken de restwarmte en water en gebruiken de duurzamste reinigingsmiddelen.

Hotels

Hotels produceren een berg was. Niet alleen van eigen personeel maar ook van hun gasten. Wij leveren een volledige service waarbij we alle textielreiniging van een hotel faciliteren.

Horeca

Medo Clean verzorgt op sterrenniveau reiniging van de representatieve en keukenkleding van jouw medewerkers.

Laboratoria

Als laboratium probeer je een zo’n schoon mogelijke werkplek te organiseren. Maar de kleding van laboranten kan vervuild raken tijdens het onderzoek. Meestal is deze vervuiling niet met het blote oog te zien. Wij reinigen jouw laboratoriumkleding zodat deze vrij is van vuil en microbacteriën

Tandartspraktijken

De tandarts heeft de afgelopen jaren een sterke professionaliseringsslag gemaakt. Praktijken zijn representatief en dat verwacht je ook van de kleding van jouw medewerkers en tandartsen.

Specialistische kleding en textiel

Wij reinigen veel specialistische kleding en textiel voor geüniformeerde diensten zoals de ambulance en de brandweer, maar denk ook aan luchtbehandelingskanalen, filters en meer.

Representatieve kleding

We reinigen allerlei soorten representatieve kleding. Zo reinigen we de kleding van beveiligers, bus- en taxichauffeurs, zakenmensen, gastvrouwen en -heren, uitvaartmedewerkers en stewards en supposten. 

Werk- en beroepskleding

Natuurlijk kan je ook met andere soorten werkkleding bij ons terecht. Zoals industriewerkers, supermarktmedewerkers of verkeersregelaars.

Industriële wasserijen

Jij bent gespecialiseerd in het verwerken van grote hoeveelheden wasgoed. Persoonsgebonden kleding wordt door jouw opdrachtgevers regelmatig aangeboden, maar je hebt niet de faciliteiten om deze effectief en kostenefficiënt te reinigen. Wij kunnen de specialistische reiniging voor jou regelen. 

Bedrijfsgegevens

Medo Clean Textielservice B.V.
Hoogewaard 180
2396 AP Koudekerk aan den Rijn
Tel: 071-3415022
Mail: info@medocleantextielservice.nl

KvK: 88299465

Corporate

Algemene voorwaarden

Privacy statement

Certificeringen