Textielservice voor hotels

Hotels produceren een berg was. Niet alleen van eigen personeel maar ook van hun gasten. Wij leveren een volledige service waarbij we alle textielreiniging van een hotel faciliteren.

Contact

Volledige service voor je personeel en je gasten

Wij zijn de ideale partner voor hotels die streven naar uitmuntendheid in gastvrijheid en een vlekkeloze ervaring voor hun gasten. We bieden een breed scala aan stomerij diensten die specifiek zijn afgestemd op de behoeften van de hotelindustrie. Drie redenen waarom hotels zaken met ons doen:

1. Kwaliteit

We bieden de hoogste kwaliteit in reiniging. Zowel voor je personeel, die er perfect uit moeten zien, als voor jouw gasten.

2. Flexibiliteit en betrouwbaarheid

We bieden een grote mate van flexibiliteit en betrouwbaarheid. De hotelindustrie kan erg hectisch zijn. Wij zijn in staat om snel en efficiƫnt te reageren op veranderende behoeften en last-minute verzoeken. Of het nu gaat om het leveren van extra linnen voor onverwacht drukke periodes of het zorgen voor een snelle omruilservice bij schade of vervuiling.

3. Kosteneffectieve oplossing

Door met ons samen te werken kunnen hotels hun interne kosten verlagen en de efficiƫntie verhogen. Wij nemen de verantwoordelijkheid voor de logistiek, het onderhoud en de vernieuwing van textielproducten op zich, waardoor hotels zich kunnen concentreren op hun kernactiviteiten en een betere gastervaring kunnen bieden zonder de zorgen van textielbeheer.

Gratis proefbehandeling

We laten graag onze toegevoegde waarde zien. Daarom bieden we iedere organisatie een keer een gratis proefbehandeling aan. Informeer nu naar de mogelijkheden.

Meer dan een stomerij service

Ben je op zoek naar bedrijfskleding? Dat kan bij onze duurzame partner. Van den IJssel is de duurzaamste leverancier van bedrijfskleding. En het mooie is dat je via onze stomerij service het meeste uit jouw bedrijfskleding haalt.

Ik ben op zoek naar een stomerij service

Ik ben op zoek naar bedrijfskleding

Bedrijfsgegevens

Medo Clean Textielservice B.V.
Hoogewaard 180
2396 AP Koudekerk aan den Rijn
Tel: 071-3415022
Mail: info@medocleantextielservice.nl

KvK: 88299465

Corporate

Algemene voorwaarden

Privacy statement

Certificeringen