Specialistische kleding en textiel

Wij reinigen veel specialistische kleding en textiel voor geüniformeerde diensten zoals de ambulance en de brandweer, maar denk ook aan luchtbehandelingskanalen, filters en meer.

Contact

Reinigen van specialistische kleding en textiel is onze specialiteit

Specialistische kleding van bijvoorbeeld geüniformeerde diensten vergen specialistische reiniging. Industriële wasserijen missen deze specialistische reiniging en kleine wasserijen hebben vaak niet de flexibiliteit en capaciteit. Wij kunnen dit wel. Hieronder volgen een aantal specialisme:

Ambulancekleding reinigen

Ambulancemedewerkers worden op verschillende manieren vuil, zoals normale vervuiling, olie, bloed, afscheiding en infectieuze verontreinigingen. Je stelt hoge eisen aan de kleding, zoals het behoud van reflectie, veiligheid en uitstraling. Dit vereist reiniging op lage temperaturen met milieuvriendelijke middelen, om de levensduur te verlengen en vroegtijdige vervanging te voorkomen.

Brandweerpakken reinigen

Goede reiniging is cruciaal voor brandweerkleding. Het textiel wordt vaak vuil door normale vervuiling, evenals olie, modder en roet. Hoewel het textiel vuurbestendig is, kan het toch beschadigd raken door brand, roet en giftige stoffen. Daarom is het belangrijk om de kleding op lage temperaturen en met milieuvriendelijke reinigingsmiddelen te behandelen, om de levensduur te verlengen en onnodige vervanging te voorkomen.

Gratis proefbehandeling

We laten graag onze toegevoegde waarde zien. Daarom bieden we iedere organisatie een keer een gratis proefbehandeling aan. Informeer nu naar de mogelijkheden.

Bedrijfsgegevens

Medo Clean Textielservice B.V.
Hoogewaard 180
2396 AP Koudekerk aan den Rijn
Tel: 071-3415022
Mail: info@medocleantextielservice.nl

KvK: 88299465

Corporate

Algemene voorwaarden

Privacy statement

Certificeringen