Textielservice voor tandartspraktijken

De tandarts heeft de afgelopen jaren een sterke professionaliseringsslag gemaakt. Praktijken zijn representatief en dat verwacht je ook van de kleding van jouw medewerkers en tandartsen.

Contact

Echt schone kleding; representatief en veilig

De tandarts heeft de afgelopen jaren een sterke professionalisringsslag gemaakt. Praktijken zijn representatief en dat verwacht je ook van de kleding van jouw medewerkers en tandartsen. Er was een tijd waarin het voldoende was om een wasmachine in jouw praktijk neer te zetten en daar uw kleding in te wassen. Steeds meer tandartpraktijken komen tot het inzicht dat een eigen wasmachine plaats in neemt, tijd kost, het milieu belast en minder schone kleding levert dan wanneer het professioneel gereinigd wordt. Waarom kies je voor ons?

1. Kwaliteit

We bieden de hoogste kwaliteit in reiniging. Zowel in het zichtbare schone, ofwel vlekvrij, als onzichtbaar schoon, vrij van microbacteriën.

2. Flexibiliteit en betrouwbaarheid

We bieden een grote mate van flexibiliteit en betrouwbaarheid. Wij zijn in staat om snel en efficiënt te reageren op veranderende behoeften en last-minute verzoeken. En kunnen daarnaast het voorraadbeheer op ons nemen, zodat je zelf geen ruimte hoeft te gebruiken.

Gratis proefbehandeling

We laten graag onze toegevoegde waarde zien. Daarom bieden we iedere organisatie een keer een gratis proefbehandeling aan. Informeer nu naar de mogelijkheden.

Extra behandeling tegen microbacteriën

Vaak komt kleding in aanraking met organisch en anorganisch materiaal. Zeker wanneer dat over overdraagbaar materiaal gaat is het van het grootste belang om dit zoveel mogelijk te verwijderen. Daarom voegen we aan elke behandeling, indien gevraagd, standaard een behandeling met Ozon toe om zoveel mogelijk besmetting te verwijderen.

Hoe werkt een ozonbehandeling?

Ozon wordt meestal toegepast als gas (ontgeuren van auto’s, gebouwen en het beschermen van producten in containers) of opgelost in water (afvalwaterbehandeling, behandelen van drinkwater). Voor beide toepassingen zijn specifieke ozongeneratoren, -mengers en meetsystemen beschikbaar van meerdere leveranciers. Een bijzondere toepassing van ozon is het ‘foggen’, ofwel vernevelen van ozon. Bij ‘foggen’ wordt een ozonhoudende vloeistof verneveld. De nevel slaat neer op het oppervlak. Omdat er veel ozon in water oplost, brengt men zo een hoge ozonconcentratie aan op de plek waar het nodig is. De nevel komt overal en slaat dus niets over. Zelfs in gaten en kieren is het tot op zekere hoogte werkzaam.

Ozon is geen reinigingsmiddel. Het zet geurstoffen om tot andere stoffen en doodt micro-organismen door de celwand kapot te maken; de resten blijven gewoon op het oppervlak achter. Ander vuil, zoals etensresten, zand, biofilms en ander smut wordt wellicht ontgeurd en ontkleurd, maar niet weggehaald. Als ontgeurings- of ontsmettingsmiddel kan het heel effectief zijn door de reactiviteit bij kamertemperatuur en doordat het overal in kan doordringen.

 

Meer dan een stomerij service

Ben je op zoek naar bedrijfskleding? Dat kan bij onze duurzame partner. Van den IJssel is de duurzaamste leverancier van bedrijfskleding. En het mooie is dat je via onze stomerij service het meeste uit jouw bedrijfskleding haalt.

Ik ben op zoek naar een stomerij service

Ik ben op zoek naar bedrijfskleding

Bedrijfsgegevens

Medo Clean Textielservice B.V.
Hoogewaard 180
2396 AP Koudekerk aan den Rijn
Tel: 071-3415022
Mail: info@medocleantextielservice.nl

KvK: 88299465

Corporate

Algemene voorwaarden

Privacy statement

Certificeringen