Vacature: chauffeur bezorgdienst

Al meer dan 50 jaar zijn wij gespecialiseerd in het reinigen van kleding. Voor onze stomerij in Koudekerk aan den Rijn zijn wij op zoek naar enthousiaste chauffeurs voor onze bezorgdiensten.

 

Over de vacature

Ben jij ons visitekaartje bij onze klanten? Dan nodigen we je uit om jouw talent in te zetten voor deze vacature.

Als chauffeur ben je dagelijks op de weg te vinden en verzorg jij het transport van rolcontainers en hangend wasgoed tussen de productielocatie en onze klanten.

Wekelijks worden de routeschema’s door het productiemanagement aan je kenbaar gemaakt en zorg jij dat je altijd conform de gestelde aflevertijden het routeschema opvolgt. Indien je door omstandigheden de gestelde aflevertijden niet kan halen, dien je dit altijd met de productielocatie te communiceren, zodat zij tijdig de klant kunnen informeren. Omdat je zowel schoon wasgoed aflevert bij de klant en tegelijkertijd het vuile wasgoed ophaalt, dien je goed rekening te houden met de losvolgorde bij het laden van schoongoed.

In je dagelijks werk, rij je soms meerdere keren per dag uit tussen de productielocatie en de klanten en heb je een grote verantwoordelijkheid over de verloop van het juist en tijdig afleveren van het wasgoed.

Wat mag je van ons verwachten?

Naast deze leuke en uitdagende functie bieden wij je een salaris conform de cao Textielverzorging met aantrekkelijk arbeidsvoorwaarden. Ook hebben wij een collectieve zorgverzekering en worden er regelmatig leuke activiteiten voor het personeel georganiseerd.

De werktijden van de chauffeur zijn afhankelijk van de route, maar bevinden zich tussen 08.00 uur en 18.00 uur.

Wat verwachten wij van jou?

De belangrijkste competentie is dat je onder alle omstandigheden stress bestendig blijft en beschikt over een flexibele instelling. Je bent sociaal vaardig en doet dit alles zo veilig en milieubewust mogelijk. Omdat deze functie ook een krachtinspanning van je vraagt, is het belangrijk dat je beschikt over een goede fysieke gesteldheid.

Arbeidsvoorwaarden

  • Salaris conform CAO Textielverzorging
  • 12-24 uur per week
  • Werktijden: 8:00 – 18:00

Interesse?

Bedrijfsgegevens

Medo Clean Textielservice B.V.
Hoogewaard 180
2396 AP Koudekerk aan den Rijn
Tel: 071-3415022
Mail: info@medocleantextielservice.nl

KvK: 88299465

Corporate

Algemene voorwaarden

Privacy statement

Certificeringen