Stomerijen bundelen krachten bij Medo Clean

Op 30 september 2019 hebben Tom Goutier en Gert Jan Uittenbroek van stomerij Primeur, Theo en Roy Groos van stomerij Groos & Zn., en Michael Hetem en Ruud van der Tas namens Medo Clean de handtekeningen gezet onder de overeenkomst die hun samenwerking bevestigt. Met de fusie ontstaat één centrale speler voor het reinigen, stomen (dry cleaning) en herstellen van kleding in de Randstad.

Stomerij Primeur is sinds 1959 gevestigd in Naaldwijk en bedient haar klanten via servicepunten en eigen winkels in het Westland en de Haagse regio. Eigenaar Tom Goutier: “Door deze samenwerking maken we een grote stap in onze toekomstige dienstverlening. De nieuwbouw helpt ons om onze klanten, privé en zakelijk, steeds beter van dienst te kunnen zijn”. Als voorzitter van de brancheorganisatie NETEX weet Goutier als geen ander dat milieubewust produceren, kwaliteit en efficiëntie noodzakelijke ingrediënten zijn om een toekomstbestendig bedrijf neer te zetten.

Door de fusie met stomerij Groos treedt een bedrijf toe dat zijn wortels heeft in de Haagse regio, en als geen ander “kwaliteit en vakmanschap” hoog in het vaandel heeft staan.

Schaalvoordeel

Het gezamenlijk investeren in een nieuwe locatie levert de drie bedrijven onmiddellijk schaalvoordeel op. Naast het schaalvoordeel maken de drie merken van Medo Clean grote milieuwinst. “Als je een compleet nieuwe stomerij fabriek mag bouwen zorg je ervoor dat je investeert in de beste en meest milieuvriendelijke technieken en installaties. Vervolgens proberen we zo snel als mogelijk bij een energie neutrale exploitatie te komen,” vertelt Michael Hetem van Medo Clean.

Acht jaar eerder

De verhuizing van Medo Clean heeft veel voeten in de aarde gehad. Het duurde uiteindelijk acht jaar voordat een “verhuis” oplossing was gevonden en een geschikte locatie binnen Koudekerk aan den Rijn. Vestiging binnen de lokale gemeenschap is voor Medo Clean een belangrijk punt: Het bedrijf is niet alleen al meer dan veertig jaar gevestigd in het hart van het dorp, maar ook in het hart van de lokale samenleving.

Bedrijfsgegevens

Medo Clean Textielservice B.V.
Hoogewaard 180
2396 AP Koudekerk aan den Rijn
Tel: 071-3415022
Mail: info@medocleantextielservice.nl

KvK: 88299465

Corporate

Algemene voorwaarden

Privacy statement

Certificeringen