Speciale aandacht voor industriële kleding

Tijdens het werken in de industrie komt er vaak zware vervuiling op de werkkleding. Het is niet mogelijk deze vervuiling waaronder veel vet zelf te reinigen. Daarnaast kan het textiel tijdens het industriële werk beschadigd worden, dit kan leiden tot onveilige werkkleding.

 Door toevoeging van een uniek track&tracenummer volgen wij uw industriële kleding vanaf het moment dat de dragen het uittrekt tot het moment dat het weer terug bij u in de kast ligt. Daardoor is te identificeren wie op welke locatie welke overall heeft gedragen.
Door de Medo Clean reinigingsmethodes wordt de stof van uw industriële  kleding minder belast tijdens het wasproces.  Daardoor blijft uw kleding langer representatief, gaat langer mee en bespaart u aanzienlijk op uw kledingkosten.

Kostbare kleding vraagt een zorgvuldig wasproces

Uw faciitaire uitdagingen worden opgelost door een professioneel textielreiniger. U wordt ontzorgd in het reinigen van de kleding, omdat Medo Clean de service aanbiedt uw vervuilde textiel op te halen en op onze locatie te reinigen. Dat spaart u de investering in machines, personeel en specialistische kennis. De schone was wordt op het juiste moment teruggebracht naar het door u gewenste adres.

Medo Clean reinigt op een duurzame manier met de modernste reinigingstechnieken, schoonste biologische afbreekbare wasmiddelen en is zelfvoorzienend in haar energieverbruik door middel van zonnepanelen en warmteopslag. Een automatische zeepdoseringsinstallatie voorkomt verspilling en overdosering. Daarnaast gebruikt de dry cleaner geen water waardoor er vermindering is in het watergebruik en de wasprocessen worden geoptimaliseerd. Producten, afval en water worden gerecycled waardoor de milieuwinst wordt behaald.

Ons milieu- en kwaliteitscertificaat geeft u de zekerheid dat u te maken heeft met een professionele en duurzame textielreiniger, hierdoor werken we actief mee aan het verlagen van uw ecologische voetafdruk.

Bedrijfsgegevens

Medo Clean Textielservice B.V.
Hoogewaard 180
2396 AP Koudekerk aan den Rijn
Tel: 071-3415022
Mail: info@medocleantextielservice.nl

KvK: 88299465

Corporate

Algemene voorwaarden

Privacy statement

Certificeringen