071-3415022 info@medoclean.nl
Selecteer een pagina

Schone kleding in de industrie

Tijdens het werken in de industrie komt er vaak zware vervuiling op de werkkleding. Het is niet mogelijk deze vervuiling waaronder veel vet zelf te reinigen. Daarnaast kan het textiel tijdens het industriële werk beschadigd worden, dit kan leiden tot onveilige werkkleding.

VirusbestrijdingDuurzaamheid

Speciale aandacht voor laboratoriumkleding

Door toevoeging van een uniek track&tracenummer volgen wij uw laboratoriumkleding vanaf het moment dat de dragen het uittrekt tot het moment dat het weer terug bij u in de kast ligt. Daardoor is te identificeren wie op welke locatie welke labarotoriumjas heeft gedragen. 
Door de Medo Clean reinigingsmethodes wordt de stof van uw laboratoriumkleding minder belast tijdens het wasproces.  Daardoor blijft uw kleding langer representatief, gaat langer mee en bespaart u aanzienlijk op uw kledingkosten.

Soms leer je de kwaliteit van een leverancier kennen als iets fout gaat. Mijn kostuums zijn een keer zoek geraakt en uiteindelijk gevonden bij een andere Jerry. Zoiets kan een keer gebeuren, maar de manier hoe daar mee werd omgegaan was uitermate gastgericht en adequaat, erg fijn.

Jerry Vroon

Operationeel manager, Business Centre Nederland

Kostbare kleding vraagt een zorgvuldig wasproces

Uw faciitaire uitdagingen worden opgelost door een professioneel textielreiniger. U wordt ontzorgd in het reinigen van de kleding, omdat Medo Clean de service aanbiedt uw vervuilde textiel op te halen en op onze locatie te reinigen. Dat spaart u de investering in machines, personeel en specialistische kennis. De schone was wordt op het juiste moment teruggebracht naar het door u gewenste adres.

Medo Clean reinigt op een duurzame manier met de modernste reinigingstechnieken, schoonste biologische afbreekbare wasmiddelen en is zelfvoorzienend in haar energieverbruik door middel van zonnepanelen en warmteopslag. Een automatische zeepdoseringsinstallatie voorkomt verspilling en overdosering. Daarnaast gebruikt de dry cleaner geen water waardoor er vermindering is in het watergebruik en de wasprocessen worden geoptimaliseerd. Producten, afval en water worden gerecycled waardoor de milieuwinst wordt behaald.

Ons milieu- en kwaliteitscertificaat geeft u de zekerheid dat u te maken heeft met een professionele en duurzame textielreiniger, hierdoor werken we actief mee aan het verlagen van uw ecologische voetafdruk.