Wanneer heb jij voor het laatst uitgerekend wat het reinigen van textiel per jaar kost?

Hij valt op de begroting niet altijd op: Bedrijfskleding. Omdt jouw mensen zelf wassen. Of omdat er een wasmachine in jouw bedrijf staat. Dat kan beter. Laat ons jou aantonen dat de Total Cost of Ownership van jouw textiel door ons wordt geoptimaliseerd.

De vier kostenposten van bedrijfskleding:

Aanschaf.

Het is belangrijk om een goed Program van Eisen te formuleren bij de aanschaf van bedrijfskleding. Let daarbij op duurzaamheid, draagcomfort en levensduur van het textiel. 

Jaarlijks gooien Nederlanders 135 miljoen kilo textiel in kledingbakken. Wie goed nadenkt over de aanschaf van bedrijfskleding verlaagt de kosten en de afvalberg.

Gebruik.

Textiel komt in vele kwaliteiten. Voor elke toepassing kies je de juiste stof.

Tijdens het gebruik slijt de kleding. Dat kan je oplossen door de kleding regelmatig te laten onderhouden en extra aandacht te hebben voor stukken die veel belast worden.

Reparatie.

We ontkomen er niet aan. Kleding gaat soms kapot. Dan moet het worden gerepareerd. 

Bedrijfskleding die bij ons binnenkomt wordt visueel gecontroleerd. Waar we het begin van een beschadiging zien wordt deze, na reiniging, direct gerepareerd. 

Zo voorkomen we dat kleding verder kapot gaat of lossen we beschadigingen op.

Logistiek.

We verzorgen een optimale logistiek. Van het verzamelen van jouw bedrijfskleding, via onze fabriek weer teruggeleverd bij de gebruiker. Dat kunnen we in grote hoeveelheden, maar ook gebruikerspecifiek.

Persoongebonden bedrijfskleding wordt voorzien van een trackingcode, zodat we exact de levensduur van de kleding kunnen voorspellen.

Bij niet-persoongebonden kleding volgen we de ontwikkeling van het textiel en adviseren we over levensduur en vervanging.

Bedrijfsgegevens

Medo Clean Textielservice B.V.
Hoogewaard 180
2396 AP Koudekerk aan den Rijn
Tel: 071-3415022
Mail: info@medocleantextielservice.nl

KvK: 88299465

Corporate

Algemene voorwaarden

Privacy statement

Certificeringen