De specialist in professionele textielreiniging

Gezondheidszorg

De kleding van uw artsen, specialisten, verpleegkundigen en ondersteuners raakt vervuild tijdens het werk. Bloed, bacteriën, virussen, lichaamsstoffen, maar ook de ‘normale’ verontreiniging moet professioneel gereinigd worden.

Uniformkleding

Uniformkleding heeft lichte vervuiling zoals zweetplekken, etc. Daarnaast kan het door het dragen kreuken en beschadiging krijgen. Verkeerde reiniging leidt ertoe dat de kleding zichtbaar slijt en dat de levensduur achteruit gaat. 

Hulpdiensten

U stelt hoge eisen, zoals het intact houden van de reflectie, veiligheid en uitstraling. Dit moet op lage temperaturen en met de juiste manier gebeuren om te voorkomen dat de levensduur van de werkkleding verkort wordt en voortijdig moet worden vervangen.

Mijn Wassie

De nieuwste service voor jouw persoonlijke kleding: Laat jouw stoom- en wasgoed thuis afhalen en bezorgen met de Wassie-app.

DE MERKBELOFTEN VAN MEDO CLEAN

Schoon

%

betere reiniging dan andere methodes

Slijtage

%

langere levensduur van uw textiel

Gemak

%

stijgende gebruikerservaring

Milieu

%

milieu efficient

Welkom bij Medo Clean

In de vijftig jaar van haar bestaan heeft Medo Clean altijd voorop gelopen. Nieuwe wasmethodes, nieuwe bedrijfsmodellen en steeds weer aansluitend op de markt. Door onze focus te houden op onze doelen en partners te verzamelen die dezelfde kant op willen kunnen wij u op deze website tonen dat Medo Clean de meest innovatieve, meest duurzame stomerij/wasserij van Nederland is.

Het team van Medo Clean,

Michael Hetem.

De merkbeloften van Medo Clean

Schoon, schoner, schoonst

Door het gebruik van de meest duurzame wasmiddelen en specialistische wastechnieken en met behulp van moderne machines en methodes wordt uw was- en stoomgoed zichtbaar schoner. Verder worden er meer keuze technieken aangeboden zoals dry cleaners die het mogelijk maken zonder water te reinigen. Ook krijgt het was- en stoomgoed stuk voor stuk een voor- en nabehandeling waarbij er vlek behandelingen en reparaties aan beschadiging wordt toegepast.

Uw bedrijfskleding gaat langer mee

Wij zoeken de grenzen van wasvoorschriften niet op, want goed onderhoud is waardebehoud. Kleding gaat tot wel twee keer langer mee bij een professionele reiniger dan wanneer u uw eigen was doet. Door middel van milde en effectieve wasprocessen behoud het textiel zijn kwaliteit. Medo Clean behandelt uw kleding per stuk en heeft respect voor het textiel.

Plezierig om te dragen

Mensen functioneren beter in goed verzorgde, prettig dragende kleding. Door de reinigingsmethodes die wij toepassen komt het textiel in de oorspronkelijke staat bij uw mensen terug. Daarnaast biedt Medo Clean de service om het kledingpakket per medewerker te verzorgen en de eigen kleding van uw mensen te bezorgen op uw lokatie of bij de medewerker thuis. Wij doen er alles aan om uw mensen een optimale ervaring te bezorgen bij het dragen van hun kleding.

Energieneutraal

Medo Clean reinigt op een duurzame manier met de modernste reinigingstechnieken, schoonste biologische afbreekbare wasmiddelen en is zelfvoorzienend in haar energieverbruik door middel van zonnepanelen en warmteopslag. Een automatische zeepdoseringsinstallatie voorkomt verspilling en overdosering. Daarnaast gebruikt de dry cleaner biologisch afbreekbare oplosmiddelen. Door het watergebruik efficiënt te managen en de wasprocessen te optimaliseren behalen wij grote milieuwinst. Producten, afval en water worden gerecycled.

Ons milieu- en kwaliteitscertificaat geeft u de zekerheid dat u te maken heeft met een professionele en duurzame textielreiniger, hierdoor werken we actief mee aan het verlagen van uw ecologische voetafdruk.

Bedrijfsgegevens

Medo Clean Textielservice B.V.
Hoogewaard 180
2396 AP Koudekerk aan den Rijn
Tel: 071-3415022
Mail: info@medocleantextielservice.nl

KvK: 88299465

Corporate

Algemene voorwaarden

Privacy statement

Certificeringen