Medo Clean Textielservice | de duurzame stomerij voor Alphen aan den Rijn en omgeving

Op zoek naar een professionele stomerij in Alphen aan den Rijn voor gespecialiseerde textielreiniging? Jouw zoektocht eindigt hier bij Medo Clean Textielreiniging. Wij zijn trots op ons vakmanschap en jarenlange ervaring in het reinigen van de meest delicate stoffen en kledingstukken. Ons toegewijde team staat klaar om jouw kleding en textiel er weer als nieuw uit te laten zien, ongeacht hoe veeleisend de reinigingstaak is.

Ons verzorgingsgebied

Bij Medo Clean begrijpen we dat de behoefte aan hoogwaardige textielreiniging zich niet beperkt tot de stadsgrenzen van Alphen aan den Rijn. Daarom reikt ons verzorgingsgebied ver voorbij de stadsgrenzen, om de gehele omgeving van Alphen te bedienen. Of je nu in Alphen aan den Rijn zelf woont, in omliggende steden, of ergens daartussenin, ons team staat voor je klaar. We halen en bezorgen jouw textiel graag, zodat je kunt genieten van onze eersteklas reinigingsdiensten. 

Medo Clean, een familie traditie met een liefde voor textiel en duurzaamheid

Al sinds 1970 helpt Medo Clean particulieren en bedrijven vanuit Koudekerk a/d Rijn. Bij het onderhoud en reiniging van bijna elke textielsoort. Altijd met een fris en schoon eindresultaat. Al meer dan 40 jaar waarborgen wij onze kwaliteit. Zodat er nooit een ontevreden cliënt te deur uit loopt.

Wij houden van kleding

Wij begrijpen als geen ander het belang van kleding. Maar het klimaat vinden wij bij Medo Clean ook belangrijk. Daarom wordt er uitsluitend gebruik gemaakt van milieuvriendelijke en waterbesparende machines om jouw kleding te reinigen.

Onze milieu- en kwaliteitscertificaat geeft jou de zekerheid dat je te maken hebt met een professionele en duurzame textielreiniger, die gegarandeerd kwaliteit levert. Dit zijn de uitgangspunten voor onze bedrijfsvoering.

De drie zekerheden van Medo Clean

Beste service

We halen en leveren van deur tot deur, van dagelijks tot wekelijks.

Hoogste kwaliteit

We garanderen de hoogste kwaliteit door onder andere de beste behandeling met reinigingsmiddelen en -technieken die echt schoonmaken.

Duurzame reiniging

We wekken onze eigen duurzame groene stroom op, (her)gebruiken de restwarmte en water en gebruiken de duurzamste reinigingsmiddelen.

Bedrijfsgegevens

Medo Clean Textielservice B.V.
Hoogewaard 180
2396 AP Koudekerk aan den Rijn
Tel: 071-3415022
Mail: info@medocleantextielservice.nl

KvK: 88299465

Corporate

Algemene voorwaarden

Privacy statement

Certificeringen