071-3415022 info@medoclean.nl
Selecteer een pagina

De best verzorgde uniformen

Uw mensen komen in de meest verschillende situaties terecht. Daarbij is het belangrijk dat zij er onberispelijk uitzien en kleding dragen die functioneel is en plezierig draagt.

VirusbestrijdingDuurzaamheid

Tijdens suveillance en onder hoge druk.

De kleding van geuniformeerde medewerkers wordt op diverse manieren vuil. Naast de normale vervuiling zien we ook vaak olie en bloed. Aan de kleding stelt u hoge eisen, zoals het intact houden van de reflectie, veiligheid en uitstraling van de werkkleding. Dit moet op lage temperaturen en met ecologisch verantwoorde reinigingsmiddelen gebeuren om te voorkomen dat de levensduur van de werkkleding verkort wordt en voortijdig moet worden vervangen. Een verkeerde behandeling leidt tot hogere exploitatiekosten en een negatieve invloed op de ecologische footprint van de kleding.

Uw uniformkleding moet op een professionele manier gereinigd worden. Medo Clean heeft aangetoond het beste resultaat te realiseren en de kleding van de collega’s gepersonaliseerd te kunnen verwerken. Zo volgen wij elk individueel kledingstuk gedurende haar lifecycle en geven we tijdig aan wanneer kleding moet worden vervangen. Het is niet voor niets dat steeds meer politiediensten kiezen voor de ervaring met het reinigen van kleding van Medo Clean.

Wat mij erg aan Medo Clean bevalt is de laagdrempeligheid; fijn om de telefoon te kunnen pakken en de directeur direct te spreken. Daarnaast merk ik dat de kleding langer meegaat dan wanneer wij zelf zouden wassen.

Lars Langeveld

Facilitair manager, SS Rotterdam

Kostbare kleding vraagt een zorgvuldig wasproces

Uw faciitaire uitdagingen worden opgelost door een professioneel textielreiniger. U wordt ontzorgd in het reinigen van de kleding, omdat Medo Clean de service aanbiedt uw vervuilde textiel op te halen en op onze locatie te reinigen. Dat spaart u de investering in machines, personeel en specialistische kennis. De schone was wordt op het juiste moment teruggebracht naar het door u gewenste adres.

Medo Clean reinigt op een duurzame manier met de modernste reinigingstechnieken, schoonste biologische afbreekbare wasmiddelen en is zelfvoorzienend in haar energieverbruik door middel van zonnepanelen en warmteopslag. Een automatische zeepdoseringsinstallatie voorkomt verspilling en overdosering. Daarnaast gebruikt de dry cleaner geen water waardoor er vermindering is in het watergebruik en de wasprocessen worden geoptimaliseerd. Producten, afval en water worden gerecycled waardoor de milieuwinst wordt behaald.

Ons milieu- en kwaliteitscertificaat geeft u de zekerheid dat u te maken heeft met een professionele en duurzame textielreiniger, hierdoor werken we actief mee aan het verlagen van uw ecologische voetafdruk.