Het beste team in het schoonste wedstrijdshirt

Of u nu een amateurclub bent die de soccer-mums wil ontlasten of een professionele topsport-organisatie: Medo Clean doet de was van het Eerste tot het Laatste elftal en stoomt de representatieve kleding van uw team.

De sportkleding van een team wordt intensief gebruikt, het is daarom belangrijk dit schoon en hygiënisch te houden. Zweet zit na elke training of wedstrijd op de kleding en moet eruit gewassen worden. Daarnaast wordt er ook vervuiling zoals modder en grasvlekken aangetroffen op de sportkleding. Vroeger deden de moeders van het team dat, maar er zijn inmiddels oplossingen die uw vrijwilligers ontzorgen. Professionele reiniging van uw sportkleding leidt ertoe dat de kleding langer meegaat en u minder vaak hoeft te investeren in vervanging van kleding. Reiniging onder te hoge temperaturen zorgt ervoor dat het textiel verkleurt, de kleding zichtbaar slijt en dat de levensduur achteruit gaat.

Laat uw sportkleding wassen door een professioneel textielreiniger. Hij ontzorgt u bij het het reinigen van de kleding. Medo Clean haalt het vervuilde textiel op, reinigt het en brengt de schone was terug op de sportclub of bij uw leden thuis. Dit alles met de kortst mogelijke levertijd, zodat uw spelers de volgende wedstrijd weer fris op het veld staan.

Kostbare kleding vraagt een zorgvuldig wasproces

Uw faciitaire uitdagingen worden opgelost door een professioneel textielreiniger. U wordt ontzorgd in het reinigen van de kleding, omdat Medo Clean de service aanbiedt uw vervuilde textiel op te halen en op onze locatie te reinigen. Dat spaart u de investering in machines, personeel en specialistische kennis. De schone was wordt op het juiste moment teruggebracht naar het door u gewenste adres.

Medo Clean reinigt op een duurzame manier met de modernste reinigingstechnieken, schoonste biologische afbreekbare wasmiddelen en is zelfvoorzienend in haar energieverbruik door middel van zonnepanelen en warmteopslag. Een automatische zeepdoseringsinstallatie voorkomt verspilling en overdosering. Daarnaast gebruikt de dry cleaner geen water waardoor er vermindering is in het watergebruik en de wasprocessen worden geoptimaliseerd. Producten, afval en water worden gerecycled waardoor de milieuwinst wordt behaald.

Ons milieu- en kwaliteitscertificaat geeft u de zekerheid dat u te maken heeft met een professionele en duurzame textielreiniger, hierdoor werken we actief mee aan het verlagen van uw ecologische voetafdruk.

Bedrijfsgegevens

Medo Clean Textielservice B.V.
Hoogewaard 180
2396 AP Koudekerk aan den Rijn
Tel: 071-3415022
Mail: info@medocleantextielservice.nl

KvK: 88299465

Corporate

Algemene voorwaarden

Privacy statement

Certificeringen