071-3415022 info@medoclean.nl
Selecteer een pagina

Zorg voor moeder en kind in een schoon uniform

De geboorte van een nieuwe wereldburger is voor elke ouder een unieke gebeurtenis. Voor uw mensen is het hun dagelijks werk, waarbij Medo Clean ondersteunt door ervoor te zorgen dat hun beroepskleding kristalhelder en aangenaam te dragen blijft.

VirusbestrijdingDuurzaamheid

Zorg voor de kleding van de kraamverzorgster

U begeleidt een zwangere moeder tijdens en na de bevalling. Hierbij ontstaat veel vervuiling, ook op de kleding van de kraamverzorgende. De bevalling zorgt voor veel vocht- en bloedverlies wat in de kleding kan terecht komen. Na de bevalling kan er ook vervuiling van bijvoorbeeld uitwerpselen zijn. Professionele reiniging van uw kraamzorg kleding zorgt voor een optimale reiniging. Het zelf wassen van deze kleding is verleden tijd:Reiniging onder te hoge temperaturen zorgt ervoor dat het textiel verkleurt, de kleding zichtbaar slijt en dat de levensduur achteruit gaat; bij te lage temperaturen wordt de bedrijfskleding niet goed schoon.

Soms leer je de kwaliteit van een leverancier kennen als iets fout gaat. Mijn kostuums zijn een keer zoek geraakt en uiteindelijk gevonden bij een andere Jerry. Zoiets kan een keer gebeuren, maar de manier hoe daar mee werd omgegaan was uitermate gastgericht en adequaat, erg fijn.

Jerry Vroon

Operationeel manager, Business Centre Nederland

Kostbare kleding vraagt een zorgvuldig wasproces

Uw faciitaire uitdagingen worden opgelost door een professioneel textielreiniger. U wordt ontzorgd in het reinigen van de kleding, omdat Medo Clean de service aanbiedt uw vervuilde textiel op te halen en op onze locatie te reinigen. Dat spaart u de investering in machines, personeel en specialistische kennis. De schone was wordt op het juiste moment teruggebracht naar het door u gewenste adres.

Medo Clean reinigt op een duurzame manier met de modernste reinigingstechnieken, schoonste biologische afbreekbare wasmiddelen en is zelfvoorzienend in haar energieverbruik door middel van zonnepanelen en warmteopslag. Een automatische zeepdoseringsinstallatie voorkomt verspilling en overdosering. Daarnaast gebruikt de dry cleaner geen water waardoor er vermindering is in het watergebruik en de wasprocessen worden geoptimaliseerd. Producten, afval en water worden gerecycled waardoor de milieuwinst wordt behaald.

Ons milieu- en kwaliteitscertificaat geeft u de zekerheid dat u te maken heeft met een professionele en duurzame textielreiniger, hierdoor werken we actief mee aan het verlagen van uw ecologische voetafdruk.