Zorg voor de kleding van de kraamverzorgster

De geboorte van een nieuwe wereldburger is voor elke ouder een unieke gebeurtenis. Voor uw mensen is het hun dagelijks werk, waarbij Medo Clean ondersteunt door ervoor te zorgen dat hun beroepskleding kristalhelder en aangenaam te dragen blijft.

U begeleidt een zwangere moeder tijdens en na de bevalling. Hierbij ontstaat veel vervuiling, ook op de kleding van de kraamverzorgende. De bevalling zorgt voor veel vocht- en bloedverlies wat in de kleding kan terecht komen. Na de bevalling kan er ook vervuiling van bijvoorbeeld uitwerpselen zijn. Professionele reiniging van uw kraamzorg kleding zorgt voor een optimale reiniging. Het zelf wassen van deze kleding is verleden tijd:Reiniging onder te hoge temperaturen zorgt ervoor dat het textiel verkleurt, de kleding zichtbaar slijt en dat de levensduur achteruit gaat; bij te lage temperaturen wordt de bedrijfskleding niet goed schoon.

Kostbare kleding vraagt een zorgvuldig wasproces

Uw faciitaire uitdagingen worden opgelost door een professioneel textielreiniger. U wordt ontzorgd in het reinigen van de kleding, omdat Medo Clean de service aanbiedt uw vervuilde textiel op te halen en op onze locatie te reinigen. Dat spaart u de investering in machines, personeel en specialistische kennis. De schone was wordt op het juiste moment teruggebracht naar het door u gewenste adres.

Medo Clean reinigt op een duurzame manier met de modernste reinigingstechnieken, schoonste biologische afbreekbare wasmiddelen en is zelfvoorzienend in haar energieverbruik door middel van zonnepanelen en warmteopslag. Een automatische zeepdoseringsinstallatie voorkomt verspilling en overdosering. Daarnaast gebruikt de dry cleaner geen water waardoor er vermindering is in het watergebruik en de wasprocessen worden geoptimaliseerd. Producten, afval en water worden gerecycled waardoor de milieuwinst wordt behaald.

Ons milieu- en kwaliteitscertificaat geeft u de zekerheid dat u te maken heeft met een professionele en duurzame textielreiniger, hierdoor werken we actief mee aan het verlagen van uw ecologische voetafdruk.

Bedrijfsgegevens

Medo Clean Textielservice B.V.
Hoogewaard 180
2396 AP Koudekerk aan den Rijn
Tel: 071-3415022
Mail: info@medocleantextielservice.nl

KvK: 88299465

Corporate

Algemene voorwaarden

Privacy statement

Certificeringen