071-3415022 info@medoclean.nl
Selecteer een pagina

Uw chauffeurs zijn uw visitekaartje

De kleding van bus- en taxichauffeurs vragen speciale aandacht. Niet alleen slijten ze snel op sommige plaatsen, ze pakken ook op vaste plekken vuil op. Het is aak dat dat goed wordt gereinigd en de kleding toch lang mee gaat.

VirusbestrijdingDuurzaamheid

Altijd onderweg

Bedrijfskleding van bus- en taxichauffeurs heeft lichte vervuiling en vervuiling zoals zweetplekken. Daarnaast kan het door het dragen kreuken en beschadiging krijgen. Deze kleding moet professioneel worden gereinigd, omdat ondeskundige reiniging onder te hoge temperaturen ertoe leidt dat het textiel niet schoon wordt, de kleding zichtbaar slijt en dat de levensduur achteruit gaat. Deze kleding moet professioneel worden gereinigd, omdat ondeskundige reiniging onder te hoge temperaturen ertoe leidt dat het textiel niet schoon wordt, de kleding zichtbaar slijt en dat de levensduur achteruit gaat.

Wat mij erg aan Medo Clean bevalt is de laagdrempeligheid; fijn om de telefoon te kunnen pakken en de directeur direct te spreken. Daarnaast merk ik dat de kleding langer meegaat dan wanneer wij zelf zouden wassen.

Lars Langeveld

Facilitair manager, SS Rotterdam

Kostbare kleding vraagt een zorgvuldig wasproces

Uw faciitaire uitdagingen worden opgelost door een professioneel textielreiniger. U wordt ontzorgd in het reinigen van de kleding, omdat Medo Clean de service aanbiedt uw vervuilde textiel op te halen en op onze locatie te reinigen. Dat spaart u de investering in machines, personeel en specialistische kennis. De schone was wordt op het juiste moment teruggebracht naar het door u gewenste adres.

Medo Clean reinigt op een duurzame manier met de modernste reinigingstechnieken, schoonste biologische afbreekbare wasmiddelen en is zelfvoorzienend in haar energieverbruik door middel van zonnepanelen en warmteopslag. Een automatische zeepdoseringsinstallatie voorkomt verspilling en overdosering. Daarnaast gebruikt de dry cleaner geen water waardoor er vermindering is in het watergebruik en de wasprocessen worden geoptimaliseerd. Producten, afval en water worden gerecycled waardoor de milieuwinst wordt behaald.

Ons milieu- en kwaliteitscertificaat geeft u de zekerheid dat u te maken heeft met een professionele en duurzame textielreiniger, hierdoor werken we actief mee aan het verlagen van uw ecologische voetafdruk.