parallax background

Vacature bezorger – oproepbasis

12 uur service van Medo Clean
31 januari 2021

Medo Clean BV is een innovatief en professioneel textielreinigingsbedrijf in Koudekerk aan den Rijn. Vanuit onze moderne en milieuvriendelijke fabriek ontzorgen we bedrijven, particulieren, instellingen met maatwerk oplossingen voor onderhoud en reiniging van kleding. Wij maken daarbij gebruik van milieuvriendelijke en waterbesparende machines. In 2021 vieren wij ons 50 jarig bestaan. Om onze service op een hoog peil te houden komen wij graag in contact met een:

Bezorger – op oproepbasis enkele uren per week

Wat ga je doen?
Volgens een van te voren bepaalde route haal je, of bezorg je, kleding bij bedrijven, hotels, zorginstellingen, particulieren en depots. De gereinigde kleding is door de afdeling logistiek klaargezet zodat je tijdig de bezorging kan starten. Bij terugkomst van je route lever je de opgehaalde en de te reinigen kleding af in onze fabriek. Voor onze klanten ben jij het visitekaartje van ons bedrijf. Tijdens het werk rijdt je in een veilige en moderne bedrijfsauto. Je weet ook tijdens drukte, slecht weer of bij een spoedlevering je aan de verkeersregels te houden.

Wat vragen wij?
Natuurlijk heb je een geldig rijbewijs B-E en bij voorkeur kan je met een bakwagen rijden. Je hebt ervaring met het bezorgen van goederen. Je kent de wegen in de regio Zuid-Holland. Je bent snel inzetbaar bij uitval van collega’s, spoedleveringen en in schoolvakanties. Je begrijpt wat service is en doet je werk zorgvuldig.

Ben je met (vervroegd) pensioen. Dan zien we zeker je reactie graag tegemoet.

Meer weten?
Bel dan Luc Willems op 06 – 4129 7624 of reageer direct naar alex@lwpa.nl Binnen 48 uur krijg je een eerste reactie.