Medo Clean B.V.

 
MEDO CLEAN

een professioneel textielreinigingsbedrijf gevestigd in Koudekerk a/d Rijn. De zorg voor textiel wordt al meer dan 40 jaar aan ons toevertrouwd. Bent u op zoek naar een oplossing voor het onderhoud en de reiniging van uw kleding? Wij bieden u maatwerk in dienstverlening!


 

GESCHIEDENIS

Een familie traditie


Al sinds 1970 helpt Medo Clean particulieren en bedrijven vanuit Koudekerk a/d Rijn. Bij het onderhoud en reiniging van bijna elke textielsoort. Altijd met een fris en school eindresultaat. Al meer dan 40 jaar waarborgen wij onze kwaliteit. Zodat er nooit een ontevreden cli├źnt te deur uit loopt.

PASSIE

Wij houden van kleding


Wij begrijpen als geen ander het belang van kleding. Maar het klimaat vinden wij bij Medo Clean ook belangrijk. Daarom wordt er uitsluitend gebruik gemaakt van milieuvriendelijke en waterbesparende machines om uw kleding te reinigen.

Onze milieu- en kwaliteitscertificaat geeft u de zekerheid dat u te maken heeft met een professionele en duurzame textielreiniger, die gegarandeerd kwaliteit levert. Dit zijn de uitgangspunten voor onze bedrijfsvoering.