U bent gespecialiseerd in het verwerken van grote hoeveelheden wasgoed. Persoonsgebonden kleding wordt door uw opdrachtgevers regelmatig aangeboden, maar u heeft niet de faciliteiten om deze effectief en kostenefficiƫnt te reinigen.

Speciale aandacht voor persoonsgebonden kleding

Uw wasserij is er niet op ingericht om op lage temperaturen stoffen te reinigen die vervuiling hebben zoals ontlasting, urine en voeding die gemorst is. Dat vraagt een andere aanpak, waardoor de kwaliteit behouden blijft en de levensduur van het wasgoed verlengd wordt.

Naast de reiniging vraagt dit soort stukken ook om een andere logistiek. De stukken moeten gepersonaliseerd worden teruggeleverd, variƫrend van uitgaans- of beroepskleding tot shawls en dassen. Dat vraagt om individuele labeling en een geautomatiseerd proces dat voldoet aan de nieuwste eisen.

 

De meeste ervaring in was- en stoomgoed

Medo Clean reinigt dit type was- en stoomgoed inmiddels al meer dan 50 jaar. Dat doen we voor een breed palet aan opdrachtgevers en ook voor grote wasserijen. Daarmee ontlasten we uw bedrijfsproces en zorgen we voor een renderende verwerking van uw was- en stoomgoed. Wij reinigen op een duurzame manier met de modernste reinigingstechnieken, duurzame wasmiddelen en is zelfvoorzienend in haar energieverbruik door middel van zonnepanelen en warmteopslag.

Daardoor werken we actief mee aan het verlagen van uw ecologische footprint. Met onze lange ervaring in het reinigen van was- en stoomgoed hebben we een optimaal logistiek proces, waar zelfs een reparatieservice is toegevoegd om beschadigd textiel te herstellen en een extra behandeling met virusdodende ozon aan kan worden toegevoegd. Dat alles met de prijs-kwaliteitverhouding, snelheid en flexibiliteit die u van ons verwacht.

Bedrijfsgegevens

Medo Clean Textielservice B.V.
Hoogewaard 180
2396 AP Koudekerk aan den Rijn
Tel: 071-3415022
Mail: info@medocleantextielservice.nl

KvK: 88299465

Corporate

Algemene voorwaarden

Privacy statement

Certificeringen