071-3415022 info@medoclean.nl
Selecteer een pagina

Retailpersoneel in perfect verzorgde kleding

Personeel in retail komt in vele soorten en maten. Het blijft een uitdaging om voor alle medewerkers, vast en oproepbaar, een goed en schoon kledingpakket beschikbaar te hebben.

VirusbestrijdingDuurzaamheid

Uw personeel is uw visitekaartje

Het blijft een uitdaging om in een hoog competitieve branche de voorsprong te nemen. Hoe zorg je ervoor dat de kosten laag blijven en jouw mensen er toch verzorgd bij lopen? Je kunt ervoor kiezen om de bedrijfskleding door de medewerkers zelf te laten reinigen, maar in de praktijk leidt dat tot kortere levensduur van de kleding en niet optimale reiniging.

De oplossing hiervoor is het laten schoonmaken door een professioneel textielreiniger. Dit kunt u doen omdat het zelf niet mogelijk is om te doen vanwege het niet hebben van de apparatuur. Daarnaast wordt u ontzorgd in het reinigen van de kleding, omdat Medo Clean de service aanbiedt het vervuilde textiel op te halen en daarna op locatie het wasproces toe te passen. Daarna zal de schone was keurig teruggebracht worden naar u. Dit alles gebeurt in een snelle doorloop omdat wij snappen dat dit ook voor u van belang is.

Soms leer je de kwaliteit van een leverancier kennen als iets fout gaat. Mijn kostuums zijn een keer zoek geraakt en uiteindelijk gevonden bij een andere Jerry. Zoiets kan een keer gebeuren, maar de manier hoe daar mee werd omgegaan was uitermate gastgericht en adequaat, erg fijn.

Jerry Vroon

Operationeel manager, Business Centre Nederland

Kostbare kleding vraagt een zorgvuldig wasproces

Uw faciitaire uitdagingen worden opgelost door een professioneel textielreiniger. U wordt ontzorgd in het reinigen van de kleding, omdat Medo Clean de service aanbiedt uw vervuilde textiel op te halen en op onze locatie te reinigen. Dat spaart u de investering in machines, personeel en specialistische kennis. De schone was wordt op het juiste moment teruggebracht naar het door u gewenste adres.

Medo Clean reinigt op een duurzame manier met de modernste reinigingstechnieken, schoonste biologische afbreekbare wasmiddelen en is zelfvoorzienend in haar energieverbruik door middel van zonnepanelen en warmteopslag. Een automatische zeepdoseringsinstallatie voorkomt verspilling en overdosering. Daarnaast gebruikt de dry cleaner geen water waardoor er vermindering is in het watergebruik en de wasprocessen worden geoptimaliseerd. Producten, afval en water worden gerecycled waardoor de milieuwinst wordt behaald.

Ons milieu- en kwaliteitscertificaat geeft u de zekerheid dat u te maken heeft met een professionele en duurzame textielreiniger, hierdoor werken we actief mee aan het verlagen van uw ecologische voetafdruk.