De sterkste schakel 2021

Mobiele Ozonreiniging van Medo Clean
25 april 2020
CINET Best Practises Awards
8 november 2020

Medo Clean is onlangs genomineerd voor de Sterkste Schakel Verkiezing, de regionale verkiezing voor ondernemingen die uitblinken op het gebied van service en klantgerichtheid. De verkiezing wordt jaarlijks georganiseerd door de Sterkste Schakel Kring Rijnland in samenwerking met het zakenmagazine Rijnstreek Business.

Naast een deskundige jury is er ook een publieksprijs. Om die te winnen (en dat willen we natuurlijk graag) moeten zoveel mogelijk mensen op ons stemmen. Dus ga nu naar https://rijnland.sterksteschakel.nl/publieksprijs/ en stem op Medo Clean.

De Sterkste Schakel Verkiezing, bedoeld voor ondernemingen in de Rijn- en Veenstreek, de Leidse regio, de Duin- en Bollenstreek, Nieuw Vennep, Nieuwkoop en omgeving Waddinxveen wordt in 2021 alweer voor de achttiende de keer gehouden en heeft inmiddels de nodige waardering van ondernemers ondervonden. Dat komt vooral omdat de deelnemende ondernemingen worden voorgedragen door klanten, collega ondernemers en/of bestuurders uit de regio.

Medo Clean is juist daarom bijzonder verguld met de nominatie. Het is een teken van erkenning, zeker in een tijd waarin het in stand houden en uitbouwen van zakelijke relaties meer tijd en energie vergt dan voorheen.

De nominatie van Medo Clean is op voordracht van collega-ondernemers. Het bedrijf heeft zich in 2019, na een langjarig traject, een nieuwe locatie betrokken, waar de modernste wasapparatuur is geïnstalleerd en de productie significant kan groeien.

De sterkste schakel

De sectoren waarin gestreden zal worden zijn Detailhandel Food en Non-food, Automotive, Bouw, Installatie & Techniek, Dienstverlening, Toerisme, Horeca,  & Recreatie en Internationaal Zakendoen. Uit alle voordrachten wordt de winnaar per sector (finalisten) geselecteerd. De sectorwinnaars en de uiteindelijke overall-winnaar worden gekozen door een deskundige jury, bestaande uit vertegenwoordigers van ondernemersorganisaties en winnaars van voorgaande edities. De finale is in het voorjaar van 2021 en wordt gehouden in een mooie locatie in de regio. Dan wordt bekend gemaakt wie zich de Sterkste Schakel 2021 mag noemen.

Meer informatie over de verkiezing kunt u lezen op de website www.sterkste-schakel.nl.